Reklama
 
Blog | info

Čtenáři pozor! Níže najdete informace týkající se změny blogů

Konečně nastává dlouho očekávaný okamžik změny stávajících blogů. Autoři se mohou těšit na nové administrační rozhraní, vy čtenáři potom na nový design blogů, který bude více korespondovat se vzhledem Respektu a jeho webu. Vylepšen bude také systém diskusí a komunikace s autory.

Chystaná změna se navenek projeví tak, že příští pondělí (30.8.2010) a úterý (31.8.2010) nebudou mít autoři možnost publikovat nové texty. Ve středu 1.9. potom dojde k vypnutí stávajícího systému a spuštění nového, na což bude navazovat postupný export (přenesení) dat, která vznikla během pondělí a úterý. Pokud tedy v pondělí odpoledne napíšete reakci do diskuse, ve středu večer nebude v novém systému viditelná, protože bude putovat ze slovenského serveru sme.sk k nám do Respektu. Jakmile svou pouť ukončí, vložíme ji do nového systému a v závěru týdne už by mělo vše běžet ve zcela normálním provozu.

 

Pevně věříme, že blogům i přes možné drobné komplikace během přepínání systému zachováte minimálně stejnou přízeň jako doposud. Na novém systému jsme intenzivně pracovali několik měsíců a snažili jsme se vzít v potaz všechny připomínky, které se k tomu stávajícímu nastřádaly. I přes nefunkční diakritiku u popisku obrázků nebo komplikovanou navigaci v diskusích nám všem ale současný systém sme.sk sloužil věrně po několik let a za to mu patří velký dík.

Reklama

 

Kompletně v novém se uvidíme již příští středu 1. září. Těšíme se na vás!

 

Za redakci Respektu

 

Honza Vurbs, admin