Reklama
 
Blog | info

K přesunu příspěvku z rozhodnutí administrátora

Na základě zkušeností se správou blogů jsem vypozoroval, že páteční odpoledne se pravidelně stává časem pro zasílání většího počtu stížností a připomínek ze strany blogerů. Tedy k tomuto tématu. 

Připomínky i stížnosti administrátoři vždy berou na vědomí.

Občas se stane, že některý dotaz zůstane bez odezvy. Nejčastější příčinou je, že zůstal "zasypán" pod nově příchozími. Zde poprosím o jistou míru shovívavosti a opakovaného připomenutí se.

Pozor! Někdy administrátor neodpoví na zaslaný dotaz pokud zaregistruje, že mu na něj již bylo odpovězeno ve vnitřní diskusi (čtěte vnitřní diskuse) a nebo pokud je naveden jiným blogerem k řešení (mnohdy zcela viditelným – proto poprosím, "nevhazujte" své nové příspěvky a texty bez alespoň částečného seznámení s možnostmi systému).

Reklama

Aktuálně se množí dotazy na přesun příspěvků (viz. vnitřní diskuse "Volná diskuse" a "Hlašte chyby a nedodělky") z hlavní stránky blog.respekt.cz do osobního blogu (odpověď lze též nalézt ve vnitřní diskusi i v rubrice INFO – konkrétně diskuse z 30.5. a info "Výběr Respektu" – vše v souvislosti s platností kodexu).

V kostce – je na rozhodnutí administrátora, který příspěvek ponechá na hlavní stánce blog.respekt.cz  který přesune na "osobní blog". Respektujte prosím toto jeho rozhodnutí. Na Vašem "osobním blogu" Vám do Vašeho textu není nikterak zasahováno (pouze v případě právní odpovědnosti).

Do svého "osobního blogu" si tedy může bloger vkládat texty podle libosti, ale výběr na stránku blog.respekt.cz bude ponechán redakci.

Děkuji za pozornost.

Michal Šimčík – Respekt.cz.